om

En Kanonproduktion fra

Guttermann

Baggrund

Efter flere års dedikeret arbejde igennem firmaet Kanonproduktion, skilles produktionsdelen og promotor/booking-delen. Vi præsenterer derfor stolt vores promotor- og bookingfirma, Guttermann.dk.

Guttermann.dk stræber efter at være en førende aktør inden for promovering og booking af kvalitetsunderholdning i Danmark. Vores mål er at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af talentfulde og professionelle kunstnere inden for musik, teater, comedy, stand-up, solister og events. Vi lægger vægt på eksekveringen og at skabe events for vores kunder, hvor teknik og fremførsel går op i en højere enhed.

Vi inviterer dig/jer til at deltage i vores netværk af leverandører, hvor jeres talent og kreativitet kan blive præsenteret for et bredt publikum. Vi ønsker at samarbejde med kunstnere, der brænder for deres håndværk og leverer unikke og mindeværdige oplevelser til vores kunder.

Som en del af Guttermann.dk kan I forvente følgende fordele:

  1. Guttermann arbejder både som arrangør og booking. 

  2. Langsigtet partnerskab: Vi tror på at opbygge stærke og varige relationer. Ved at samarbejde med os vil I få muligheden for at etablere et langsigtet partnerskab, hvor vi sammen kan skabe succes og vækst inden for underholdningsbranchen.

  3. Mere skrædesyet plan, der er tilpasset jeres behov

Vi opfordrer jer til at kontakte os og dele jeres talent og showkoncepter. Lad os sammen skabe uforglemmelige oplevelser og bidrage til at berige underholdningslandskabet i Danmark.

Send jeres presse materiale i billede, tekst, video og lyd.

Direktør Torsten "Guttermann" Christiansen

Kanonproduktion


Totalproduktion


Kanonproduktion leverer totalproduktion i lyd lys og scene på de fleste af events og koncerter Guttermann faciliterer. Et tæt samarbejde imellem artist og teknisk personale er din sikkerhed for en pletfri afvikling.

unsplash