intime koncerter

Intime Koncert

Zididada


Zididada har taget musikscenen med storm og skabt en helt unik lyd, der fanger hjertet og sjælen. Deres musik kan bedst beskrives som en fusion af pop, rock og funk, og deres energiske og festlige optrædener er blevet et hit blandt publikum over hele verden.

Med deres hit-singler som "Rock My Boat", "Princess" og "Walking on Water" har Zididada erobret radiobølgerne og fået tusinder af fans til at synge med og danse til deres uforglemmelige melodier. Deres musik er fyldt med smittende rytmer, catchy hooks og tekst, der vil få dig til at smile og tænke på de gode tider.
Alberte Winding


Lyse nætter i en mørk tid

En intimkoncert med Alberte Winding Duo er en mulighed for at opleve nogle af højdepunkterne fra en lang og poetisk musikalsk rejse.
Sammen med sin faste makker, guitaristen Andreas Fuglebæk, har Alberte Winding sammensat et bredt repertoire, der strækker sig fra nogle af hendes store hits som ”Lyse Nætter” og ”Tænder på et kys” over ”Fredes sang” og frem til sange fra hendes seneste album, “Marthas Vineyard”. Alt sammen krydret med små fortællinger om livets ned- og især opture.
Duoen spiller sig ind på den del af livet, der er poetisk, og forsøger at skabe et rum der omsætter en kold tid til noget varmt og bærbart.
”Vi har prøvet at samle noget melodiøst og sangbart, gamle hits og numre, der kan søsætte en god anekdote. Det er sange skrevet ud fra perioder med små børn og med store, med ny kærlighed og alt det lys, der kommer gennem sprækkerne”, fortæller hun.