Kopi bands og solister

Kopi bands og Solister 

Depeche Mode Tribute


Du kender Depeche Mode, og du kender deres musik. Måske kan du endda huske, hvor du var, og hvem du var forelsket i, da du blev forført af udødelige hits som

Just Can´t Get Enough, Black Celebration og Personal Jesus.

Depeche Mode Tribute er et tæt sammenspillet band bestående af fire mand, der med stor passion for sangene og musikken får sat gang i festen og sangstemmerne hos deres publikum.

Du kan glæde dig til at få en oplevelse med nerve og lyd, som læner sig op ad den originale.

Masser af energi og god humor.

Der er en kemi i bandet, som når langt ud over scenekanten.

Medlemmerne i Depeche Mode Tribute har erfaring fra utallige koncerter rundt i landet.

Depeche Mode Tribute hylder deres musikalske helte ved at gå på scenen med stor respekt for originalen og med en insisterende evne til at underholde alle, der tager et smut fordi deres show.

Alle kender sangene tilbage fra begyndelsen i 1981 på albummet ”Speak and Spell” og frem til “Memento Mori”.

Om det er en intimkoncert for 100 eller det er 10.000 mennesker til festival, skaber Depeche Mode Tribute syng-med-stemning, og sørger for en kæmpe publikum-FEST.

Depeche Mode Devotees vil lade sig begejstre.

Gorm synger Larsen 

Solist

"Gorm synger Larsen" er en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Gorms magiske stemme og scenetilstedeværelse tager publikum med på en følelsesladet rejse gennem Kim Larsens mest ikoniske hits og mindre kendte perler. Hans autentiske fortolkning er blevet anerkendt af både kritikere og publikum og har gjort ham til den ubetinget bedste Kim Larsen-fortolker i Danmark.

Gorms dedikation og respekt for Kim Larsens musikalske arv er tydelig i hver tone og hvert ord. Hans kærlighed til musikken og ønsket om at ære Kim Larsens arv skinner igennem, og det er denne ægthed, der har gjort Gorms fortolkninger så dybt berørende og betagende.

Publikum kan forvente en aften fyldt med følelser og nostalgi, når Gorm træder på scenen og genopliver Kim Larsens tidløse sange. Fra "Midt om natten" til "Papirsklip" og "Om lidt" til "Kvinde min", vil Gorms fortolkninger bringe minderne frem og skabe en fælles stemning af glæde og melankoli.GasBox


GASBOX – Danmarks bedste Kim Larsen kopi

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre...

Danmarks bedste og mest autentiske Kim Larsen-sanger, René Hejdmann, både lyder som og ligner Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. René Hejdmann blev i 2023 kåret som vinder af ”Stjerneklar” på DR1.

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Med sig har René Hejdmann altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (lead-guitar), Jan O Thomassen (bas,) og Johnny Kolstrup (trommer).

Mine damer og herrer... først tror du det er Kim Larsen – så tror du det er løgn...George Michael Exprience


GEORGE MICHAEL EXPERIENCE

Glæd dig til at opleve GEORGE MICHAEL EXPERIENCE levere den ultimative live hyldest til den legendariske George Michael.

Med en passion for George Michaels musik og en dyb respekt for hans arv, vil GEORGE MICHAEL EXPERIENCE give dig en uforglemmelig koncertoplevelse.

Med en blanding af de største hits fra Wham samt Georges enorme solo repertoire, tages publikum på en rejse gennem George Michaels musikalske karriere.

Repertoiret spænder fra George Michaels største hits som "Faith", "Careless Whisper" og "Freedom! '90" til mindre kendte sange og B-sider.

Også George Michaels Wham! hits bringes tilbage til livet, med sange som "Wake Me Up Before You Go-Go" og "Club Tropicana"

GEORGE MICHAEL EXPERIENCE består af en række talentfulde og professionelle musikere, der har spillet sammen i mange år og har udviklet en særlig kemi på scenen.
Vokalist Martin Grønbek har stemmen og stilen til at bringe George Michaels musikalske stil og følelse til publikum, og der skabes en autentisk og mindeværdig oplevelse, der hylder George Michaels musik og hans betydning for musikverdenen.

Bandet er stolte af at repræsentere George Michaels musik, og håber at se dig til den næste koncert, hvor du vil få en oplevelse, du aldrig vil glemme - velkommen til

"GEORGE MICHAEL EXPERIENCE”