Tyrolerbands

Tyrolerbands

Tirolerband Aalburg Slip din indre tyroler løs og få dig en på opleveren når de altid festlige Tirolerband Aalburg tager dig med på en uforglemmelig og fornøjelig ”rejse” til Oktoberfesten i München. Inden afrejse vil bandet give dig en grundig oplæring i nogle af de mange traditioner der er forbundet med det at være i et Tysk øltelt og der er nok fat i: sjove fagter og danse, gakkede solister, ægte tyrolerdans og naturligvis rig mulighed for at få skyllet halsen til en af de mange ølviser glæd dig ! det bliver med garanti ikke kedeligt. Teltet kommer til at syde af ægte oktoberfest-stemning, som man kun finder magen til i Bayern, når det 8 mand store tyrolerband med hornmusik og fællessang får stemningen helt op over teltdugen...

Musikalsk bydes der på en herlig mættende buffet af original tyrolermusik, skålesange og naturligvis alle de kendte tyske og danske schlagere så der er bliver rig mulighed for også at få rørt stemmebåndet og skråle med på de mange tyroler-hits...
Glæd dig til et fornøjeligt tyrolershow i selskab med Danmarks bedste og festligste tyrolerband Tirolerband Aalburg!

The Bier Hunters Jeres bierfest fortjener det bedste, og musikken skal være intet mindre end spektakulær! The Bier Hunters er et tyrolerband, der leverer en enestående blanding af originale oberkrainernumre, virtuose instrumentale stykker og genkendelige pophits omskrevet til den festlige bierfeststemning. Deres musikalske cocktail vil garanteret få alle gæsterne i godt humør.

Med et omfattende repertoire af sprudlende numre er der noget for enhver smag. The Bier Hunters byder på en uforglemmelig oplevelse med sange som "Swingende Harmonika," "The Lonely Goatherd," "Bergvagabunden," "Guten Morgen," "Tyrolerhatten," "Himmelhunden," "Øde Ø," "Summer of 69," "Uden Forsvar," "Han lærte mig at Jodle," "Fliegerlied," "Sikken Fest," "Gasolin Medley," "Sommer i Europa," "99 Luftballons," og "Anton Aus Tirol" - blot for at nævne nogle få. The Bier Hunters sørger for at skabe en festlig stemning og leverer et repertoire, der byder på en bred vifte af musikalske hits.

"Vi er passionerede omkring at levere bierfestmusik af høj kvalitet, som folk kan danse og synge med på," siger [Navn på bandmedlem]. "Vi stræber altid efter at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for vores publikum, og vi er stolte af at kunne præsentere vores brede repertoire af sange, der spænder fra traditionelle oberkrainernumre til moderne pophits."